Torty piętrowe
Szkolenie obejmuje przygotowanie tortu wielopoziomowego
Szkolenie jest indywidualne, w związku z czym mamy możliwość podjąć się tworzenia tortu wybranego przez uczestnika.
Co obejmuje szkolenie?
- pieczenie tortu
- przygotowywanie ponczu
- przygotowywanie kremów, prażynek i żelek do przełożeń
- składanie tortu
- tynkowanie tortu
- przygotowywanie ozdób
- składanie tortu w piętra
- dekoracja tortu
Oprócz tego na szkoleniu dowiesz się jakiej średnicy tortu używać do danej ilości porcji, dlaczego tynk może pękać oraz jak bezpiecznie przetransportować piętrowy tort.
Co każdy uczestnik
otrzyma po szkoleniu?
- przepisy na różnego rodzaju kremy, biszkopty, żelki, frużeliny, tynki i prażynki wraz z przeliczeniem składników na daną średnicę tortu
- profesjonalne zdjęcie ukończonego tortu (wraz z obróbką graficzną)
- możliwość zadania nieograniczonej ilości nurtujących pytań dotyczących procesu wykonania tortu
- kontakt, z którego będziesz mógł wielokrotnie korzystać w razie pojawiających się wątpliwości podczas samodzielnych pracy nad tortem
- certyfikat informujący o odbytym szkoleniu
Jak się zapisać?
Termin szkolenia ustalamy indywidualnie z każdym uczestnikiem tak, aby był dogodny dla obu stron.
Czas trwania szkolenia: 12h
Koszt szkolenia: 2500 zł
Skontaktuj się już dziś:
zadzwoń tel. 536 121 293
lub napisz kontakt@atelier-slodkosci.pl
albo po prostu napisz na Messenger
Przed rozpoczęciem szkolenia prosimy o opłacenie zadatku w wysokości 600 zł.
Pozostała część płatna jest na miejscu, w dniu szkolenia.
Istnieje możliwość otrzymania faktury VAT.
Jeżeli na szkoleniu chcesz opracować wybrany przez siebie wzór, prosimy o wcześniejsze przesłanie poglądowego zdjęcia wybranego tortu, abyśmy mogli przygotować niezbędne materiały oraz zaplanować indywidualny plan spotkania.