Torty od podstaw

Szkolenie obejmuje przygotowanie jednopoziomowego tortu w kremie (⌀ 18 cm).

Szkolenie jest indywidualne, w związku z czym mamy możliwość podjąć się tworzenia tortu wybranego przez uczestnika.

Co obejmuje szkolenie?

  • pieczenie biszkoptu
  • przygotowywanie ponczu
  • przygotowywanie kremów, prażynek i żelek do przełożeń
  • składanie tortu
  • tynkowanie tortu
  • przygotowywanie ozdób, figurek
  • dekoracja tortu

Oprócz tego na szkoleniu dowiesz się jakiej średnicy tortu używać do danej ilości porcji oraz dlaczego tynk może pękać.

Co każdy uczestnik
otrzyma po szkoleniu?

  • przepisy na różnego rodzaju kremy, biszkopty, żelki, frużeliny, tynki i prażynki wraz z przeliczeniem składników na daną średnicę tortu
  • profesjonalne zdjęcie ukończonego tortu
    (wraz z obróbką graficzną)
  • możliwość zadania nieograniczonej ilości nurtujących pytań dotyczących procesu wykonania tortu
  • kontakt, z którego będziesz mógł wielokrotnie korzystać w razie pojawiających się wątpliwości podczas samodzielnych pracy nad tortem
  • certyfikat informujący o odbytym szkoleniu

Jak się zapisać?

Termin szkolenia ustalamy indywidualnie z każdym uczestnikiem tak, aby był dogodny dla obu stron.

Czas trwania szkolenia: 8-10h
Koszt szkolenia: 1200 zł

Skontaktuj się już dziś:
zadzwoń tel. 536 121 293
lub napisz kontakt@atelier-slodkosci.pl
albo po prostu napisz na Messenger

Przed rozpoczęciem szkolenia prosimy o opłacenie zadatku w wysokości 400 zł.
Pozostała część płatna jest na miejscu, w dniu szkolenia.

Istnieje możliwość otrzymania faktury VAT.

Jeżeli na szkoleniu chcesz opracować wybrany przez siebie wzór, prosimy o wcześniejsze przesłanie poglądowego zdjęcia wybranego tortu, abyśmy mogli przygotować niezbędne materiały oraz zaplanować indywidualny plan spotkania.

Scroll to Top