Torty od podstaw
Szkolenie obejmuje przygotowanie jednopoziomowego tortu w kremie (⌀ 18 cm).
Szkolenie jest indywidualne, w związku z czym mamy możliwość podjąć się tworzenia tortu wybranego przez uczestnika.
Co obejmuje szkolenie?
- pieczenie biszkoptu
- przygotowywanie ponczu
- przygotowywanie kremów, prażynek i żelek do przełożeń
- składanie tortu
- tynkowanie tortu
- przygotowywanie ozdób, figurek
- dekoracja tortu
Oprócz tego na szkoleniu dowiesz się jakiej średnicy tortu używać do danej ilości porcji oraz dlaczego tynk może pękać.
Co każdy uczestnik
otrzyma po szkoleniu?
- przepisy na różnego rodzaju kremy, biszkopty, żelki, frużeliny, tynki i prażynki wraz z przeliczeniem składników na daną średnicę tortu
- profesjonalne zdjęcie ukończonego tortu
(wraz z obróbką graficzną) - możliwość zadania nieograniczonej ilości nurtujących pytań dotyczących procesu wykonania tortu
- kontakt, z którego będziesz mógł wielokrotnie korzystać w razie pojawiających się wątpliwości podczas samodzielnych pracy nad tortem
- certyfikat informujący o odbytym szkoleniu
Jak się zapisać?
Termin szkolenia ustalamy indywidualnie z każdym uczestnikiem tak, aby był dogodny dla obu stron.
Czas trwania szkolenia: 8-10h
Koszt szkolenia: 1200 zł
Skontaktuj się już dziś:
zadzwoń tel. 536 121 293
lub napisz kontakt@atelier-slodkosci.pl
albo po prostu napisz na Messenger
Przed rozpoczęciem szkolenia prosimy o opłacenie zadatku w wysokości 400 zł.
Pozostała część płatna jest na miejscu, w dniu szkolenia.
Istnieje możliwość otrzymania faktury VAT.
Jeżeli na szkoleniu chcesz opracować wybrany przez siebie wzór, prosimy o wcześniejsze przesłanie poglądowego zdjęcia wybranego tortu, abyśmy mogli przygotować niezbędne materiały oraz zaplanować indywidualny plan spotkania.